Wunderland Kalkar aanbiedingen 2024

Korting Wunderland Kalkar entree, tickets, kaartjes en aanbiedingen online - juni 2024

Wunderland Kalkar

Mis geen enkele Wunderland Kalkar aanbieding meer

Dankzij onze

Ook interessant:

Deze Wunderland Kalkar kortingen heb je gemist:

Over Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een groots vrijetijdscentrum gelegen in het Duitse stadje Kalkar net over de Nederlandse grens, aan de oever van de Rijn. De belangrijkste troef van dit centrum is ‘Kernie’s familiepark’, waar zowel jong als oud zijn gading vindt in de meer dan 40 verschillende attracties. Zo zullen jongere kinderen zeker verzot zijn op de Pirat Pound, de Rio Grande, of de Pony Train… terwijl de oudere kinderen en de volwassenen kunnen genieten van de Flying Caroussel, de Balloon Race, of de Wildwaterbaan.

En natuurlijk is er ook gedacht aan de durvers met o.a. de Achtbaan, de Vertical Swing en de Kartbaan.Ben je toe aan wat rust loop dan eens binnen in de Beachbar waar je de vele boten die passeren op de Rijn kunt bekijken, terwijl je geniet van wat lekkers zoals softijs of een frietje. Je hoort het: heel veel om alles op één dag uit te proberen, dus misschien wil je nog wel een vervolg breien aan een leuke daguitstap, of wil je er liefst een paar daagjes tussenuit: dan kan je terecht in één van de zes hotels op het domein.

En dan kan je meteen ook eens een lange wandeling of een leuke fietstocht maken, want Wunderland Kalkar ligt in een heel fraai landschap, ideaal als uitgangspunt voor fietsers en wandelaars. Ter afwisseling kan je natuurlijk ook wat gaan shoppen: de stad Oberhausen is een paradijs voor shoppingliefhebbers. Dus: voor ieder wat wils!

Adres Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
47546 Kalkar
Noordrijn-WestfalenDuitsland

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]