Tips om het warm te houden in de pretparken

16/12/2015

Winter vieren in de pretparken, het kan in onder andere de Efteling, Slagharen en het Belgische Plopsaland De Panne. De sfeer is er helemaal anders dan in de rest van het jaar, maar het grote nadeel is natuurlijk dat het tijdens de winter erg koud is. In dit artikel kijken we naar een aantal tips om het in de winterse pretparken toch ietsje warmer te houden.

Ten eerste kan je in de pretparken in de winter vaak opwarmen bij verschillende kampvuren. Dat is absoluut aan te raden, want gedurende de hele dag door kan je op die plaatsen met een gezellige sfeer genieten van een beetje warmte. Daarnaast zijn er vaak in de wachtrijen ook verschillende verwarmende vuurtjes te vinden.

Ten tweede zijn veel waterattracties in de winter al gesloten, maar soms vind je toch nog eens een attractie die geopend blijft. Wie het niet koud wil hebben, kan beter deze attracties vermijden. Ook in de hoge attracties is het vaak erg koud.

Attracties die we daarnaast wel kunnen aanraden bij koud weer zijn indoor attracties. In elk park zijn wel indoor achtbanen, darkrides of 4D-cinema’s te vinden. In deze attracties is het vaak ook lekker warm.

In alle parken kan je ook warme dingen te eten of te drinken krijgen. Vaak worden er zelfs speciale dingen verkocht om je extra te verwarmen. Dit is tijdens de winter ook zeker aan te raden, want zeg nu zelf, niets is zo gezellig als samen in de sneeuw bij een vuurtje een warme chocolademelk drinken, toch?

De laatste tip die we jullie kunnen meegeven is plezier maken. Wie plezier maakt, krijgt het natuurlijk al gemakkelijker een stuk warmer.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]