Genieten in de Winter Efteling

27/11/2015

Sinds 12 november kan je in de Efteling genieten van de Winter Efteling. Het park biedt gedurende deze periode een aantal nieuwe attracties, maar ook enorm veel winterse sfeer en verlichting. In dit artikel kijken we wat de Winter Efteling dit jaar te bieden heeft. Het evenement loopt nog tot en met zondag 31 januari 2016.

Extra attracties

Ten eerste heeft de Winter Efteling enkele nieuwe attracties te bieden. De Vliegende Hollander en Piraña zijn omwille van het koude weer gesloten, ook de Pagode is nog voor onbepaalde tijd dicht. Het Kinderspoor is tijdelijk niet meer in het park te vinden, deze attractie is omgetoverd tot de 450 meter lange Langlaufbaan ’t Hijgend Hert. Er bevindt zich ook het IJspaleis in het park. Hierin ligt een schaatsbaan van maar liefst 1584 m² groot, waarop je zowel binnen als buiten kan schaatsen. Daarnaast kan je ook van een echte ijsglijbaan glijden.

Entertainment

Naast extra attracties, kan je tijdens je bezoek ook genieten van live entertainment. Ten eerste rijden de Vuurprins en de Sneeuwprinses door het park in hun slee. Sinds dit jaar zullen ook de Bob-Brothers hun slee showen aan het publiek op de Dubbele Laan voor het IJspaleis. Je kan in de Winter Efteling ook van heel wat muziek genieten. Iedere dag van de Kerstvakantie kan je in Anderrijk meezingen met Zang en Gelukkig of in Ruigrijk met de Efteling Muzikanten. Daarnaast zijn ook de dagelijkse acts van Pardoes, Jokie en Jet en de Sprookjessprokkelaar in het park te zien, eveneens als de shows Raveleijn, Aquanura en de Sprookjesboomshow.

Extra

Eenmaal het donker wordt, kan je bij Villa Volta en De Vliegende Hollander gaan kijken naar een winterse illusie op de voorgevel.

Je kan tijdens je bezoek genieten van verschillende hapjes die ze in één van de velen tijdelijke huisjes verkopen.

In het park zijn diverse kampvuren te vinden om op te warmen als je het koud krijgt.

Op het Steenbokplein zijn verschillende nieuwe sfeervolle huisjes neergezet.

Oud & Nieuw vieren

Je kan zoals elk jaar ook Oud & Nieuw in de Efteling vieren. Een ticket voor het park kost die dag €38. Voor een abonnementhouder is dat €28,50. Als je de Winter Efteling bezoekt, vergeet dan zeker niet onze actuele kortingen te raadplegen!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]