Walibi Holland Fright Nights

28/09/2015

Langzaam maar zeker komt de Halloweenperiode dichterbij. Dat wordt zoals elk jaar ook uitgebreid gevierd in de pretparkwereld. Het grootste Halloweenevent wordt zoals iedereen wel weet gevierd in Walibi Holland. Eddie de Clown is weer van de partij om de bezoekers te verwelkomen op de Frigt Nights. Wie weet wat hij dit jaar met jou gaat doen? Nieuw dit jaar zijn de scarzones Twisted, Hellfire en Game Over. Ook de show Madness is nieuw sinds dit jaar.

Spookhuizen

Jefferson Manor
Tussen de Crazy River en de Far West zone bevindt zich een groot landhuis waar jaren geleden de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleed. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kom het allemaal zelf ontdekken tijdens de Fright Nights!

The Villa
In deze villa kan je schitteren als een filmster in Hollywood. Het scenario is een vreselijke horrorfilm! Weet jij na dit avontuur nog zo zeker dat je wilt opvallen zoals een ster? Het spookhuis ligt naast de attractie Tomahawk.

Psychoshock
In dit laboratorium naast de Robin Hood wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psychoshock betreedt tijdens Halloween…

Haunted Holidays
De tijd dat je Sinterklaas en Kerst associeerde met fun en gezelligheid is na een bezoek aan dit spookhuis voorgoed voorbij. Jouw feestdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Het spookhuis bevindt zich nabij de El Rio Grande Durf jij het aan?
Eddie wil vermaakt worden
De laatste in de reeks is geen spookhuis, maar een verschrikkelijke show. Eddie wil vermaakt worden, vanuit zijn troon kijkt hij toe hoe de sexy meesteres de grootste freaks het podium op sleurt. De freaks halen de meest smerige, halsbrekende en bizarre stunts uit om de horrorclown tevreden te stellen. Waag jij een bezoek aan deze show? De show vindt iedere dag plaats om 18:30, 19:30, 20:30, 21:30 en 22:30 uur.

Scarezones

Scarecrows
De eerste zone bevindt zich nabij de Crazy River en staat vol met… Vogelverschrikkers. Gevuld met stro en op klompen staan ze in het maïsveld tijdens Hallowee. Niets engs aan, toch? Maar deze vogelverschrikkers zijn anders! Ze zwerven door de velden op zoek naar vers vlees.

Quarantine
Rond de attractie Robin Hood kan je oog in oog komen te staan met bloeddorstige zombies. Wat doe jij dan? Stopt je hart met kloppen, verstijf je of zet je het op een lopen?

Campsite of Carnage
Rond het spookhuis Jefferson Manor ligt de Campsite of Carnage. Rednecks hebben camping Sunshine overgenomen. Waag het niet om op hun terrein te komen tijdens Halloween! Elke stap kan je laatste zijn…

Firepit
Firepit is een deel van de Campsite of Carnage. In dit gebied lopen de Rednecks los. Terwijl de DJ vanuit zijn caravan de dikste beats dropt, wordt het podium overgenomen door dansende Rednecks! Ook speel je hier angstaanjagende Halloween Fright Nights games. Dit is hét gebied om bij te komen van de ongekende horror. Plof neer op een oud bankstel en haal een gruwelijk drankje!
Twisted
In de Main Street bevindt zich tijdens Halloween Twisted. Zweepslagen, lak, leer en bondage… Het gaat er ruig aan toe. Hier draait het allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven.
Game Over
In deze zone naast de Space Shot ontdek je wat er gebeurt met gamefiguren als ze game over zijn. Overleef jij deze ronde?
Hellfire
Op het Mexicoplein betreed je tijdens Halloween de vurige diepte van de hel. De duivel en zijn handlangers heersen hier over hun slachtoffers met harde hand. Weersta jij de hypnotiserende beats en verleidelijke demon danseressen?
Things
In de kinderzone van het park werkt Eddie al jaren in het diepste geheim aan zijn eigen moordlustige handlangers. Mét succes. Ze zijn groter, bloeddorstiger en machtiger dan ooit. Kijk tijdens Halloween Fright Nights uit voor de ‘Things’.

Nocturnes

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland gaan door op 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober en 1 november. Om het extra eng te maken is het park dan geopend tot 23:00 uur.

Praktische informatie

Walibi Holland raadt ouders aan om rond 18:00 uur naar huis te gaan met kinderen jonger dan 16 jaar.

De plattegrond van Walibi Holland tijdens Halloween kan je hier vinden

Opgelet, tickets zijn enkel online verkrijgbaar! De kassa’s zijn op de dagen van de Fright Nights niet geopend. Er is ook een beperkte beschikbaarheid

Met Halloween kan je natuurlijk ook gewoon genieten van een heleboel attracties van Walibi Holland. Maar pas op, niet alle attracties zijn geopend. Alleen de Goliath, Xpress: Platform 13, Speed of Sound, Robin Hood, Condor, Space Shot, Excalibur en Crazy River zijn geopend.

Wil je Walibi Holland bezoeken buiten de Halloweenperiode? Vergeet zeker onze actuele kortingen niet te raadplegen.

Voor nog meer informatie kan je terecht op https://www.walibi.nl/nl of https://www.frightnights.nl/nl.

 

Walibi Holland – Halloween Fright Nights – There’s no escape!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]