Plopsaland De Panne opent kasteel

27/12/2015

De afgelopen maanden  is in het Belgische Plopsaland De Panne flink gewerkt aan een gloednieuw kasteel. Sinds enkele weken is het complex klaar en toegankelijk voor bezoekers. In het grote kasteel is een splinternieuw restaurant en een vernieuwde koffietasmolen te vinden. Het nieuwe themagebied is volledig gebaseerd op de populaire reeks Prinsessia.

De Koffietassen

De koffietassen zijn al geopend sinds 31 oktober 2015. De attractie stond al langer in het park, maar kreeg een grondige renovatie om nu bij het nieuwe kasteel te behoren. De koffietassen zelf stellen de balzaal van het kasteel voor. Tijdens de rit speelt er muziek van de bijhorende reeks Prinsessia.

Het Restaurant

Naast een vernieuwde attractie, heeft het kasteel ook een groot restaurant in petto. In het groot restaurant kan je dan ook zeer royaal eten. Je wordt hartelijk ontvangen en aan tafel bediend door zeer vriendelijk personeel.

Indien je in het restaurant wil eten, moet je wel op voorhand reserveren. Dat kan online, telefonisch of aan de receptie van het park. Je kan kiezen uit een tweegangenmenu, wat bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht, of een driegangenmenu, wat een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert inhoudt. Een tweegangenmenu kost €19,95 en een driegangenmenu €24,95.

In het restaurant heb je slechts keuze uit drie gerechten binnen elke gang. Als voorgerecht kan je kiezen uit carpaccio van rund, Italiaanse garnituur of wortel-pompoensoep met kippenballetjes. Als hoofdgerecht heeft het restaurant kipfilet met champignons, gepocheerde zalmfilet of vegetarische lasagne te bieden en tot slot kan je ook kiezen uit drie desserts: chocolademousse, dame blanche of pannenkoeken.

Het eten is best prijzig, maar het eten in het restaurant is van uitstekende kwaliteit. Bovendien kan je in het restaurant ook veel stijlvoller eten dan in welk ander pretparkrestaurant dan ook.

De Souvenirwinkel

Aan de uitgang van de attractie is, in een kleine toren van het kasteel, ook een kleine souvenirwinkel geopend. In de winkel zijn diverse spullen te koop van Prinsessia.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]