De nieuwste pretparkattracties voor 2017

24/01/2017

Start het nieuwe jaar met spannende plannen voor het nieuwe pretparkseizoen! Heel wat parken werken momenteel nog met man en macht aan hun nieuwe attracties. Speciaal voor jou lijsten we hieronder de meest spectaculaire op. Zo ben je er zeker als eerste bij wanneer de deuren openen!

Duelling Alpine Coaster – Bellewaerde

Plezier en avontuur gegarandeerd in Bellewaerde dit voorjaar! Met de opening van de Duelling Alpine Coaster, een attractie waarin bezoekers het tegen elkaar opnemen, steekt het park een Europese primeur op zak. Een unieke wandelbrug brengt jou en je tegenstander tussen de boomtoppen naar een imposante toren van 25 meter hoog. Je geniet er van een prachtig uitzicht over het park en start een adembenemende afdalingsrace langs twee evenwijdige sporen. Bereik jij als eerste de finish? Begin dan alvast met de aankoop van een ticket met een mooie korting!
Duelling Alpine Coaster – Bellewaerde
Bron: https://www.bellewaerde.be/en/blog/bellewaerde-opens-european-premiere-2017

Flying Theater – Europa-park

Ook Europapark gaat voor een primeur in 2017. In een imposant attractiegebouw vervult het Flying Theater je ultieme kinderdroom. De attractie tilt je letterlijk naar een hoger niveau en laat je vliegen! In de wachtrij maak je kennis met de wonderlijke wereld van luchtvaartpioniers Egbert en Kasper Eulenstein. Vervolgens beleef je in een zwevende gondel een sensationele vlucht over de mooiste plekjes van Europa. Speciale effecten met wind, water, geur en geluid maken de intense totaalbeleving volledig af. Maak je dromen waar en reserveer snel je voordelige tickets!

Bron: https://presse.europapark.com/uploads/pics/Project_V_4.jpg

Verjaardagsattracties –en shows – Disneyland Parijs

Vier samen met Disneyland Parijs hun 25e verjaardag! Op het programma van de festiviteiten staan twee nieuwe Star Wars attracties en heel wat nieuwe shows en parades. De wereld van Star Wars belooft je met de ‘Star Tours: The Adventure’ een opzienbarende reis door het sterrenstelsel. Ook de Space Mountain krijgt een nieuw jasje: voortaan maak je jouw intergalactische reizen in de ‘Star Wars Hyperspace Mountain’! Voel je de feestkriebels al? Reserveer dan meteen de goedkoopste tickets bij pretparkdeals.be.

Bron: https://25-jarig-jubileum.disneylandparis.nl/

Symbolica – Efteling

Deze zomer verrast Efteling je met ‘Symbolica: het Paleis der Fantasie’. Je gaat op audiëntie bij de koning en maakt kennis met Tovernar Pardoes. Laat je meevoeren in een verrassend en betoverend bezoek langs de magische vertrekken van het paleis en geniet met het hele gezin van dit meeslepende avontuur! Tickets met een mooie korting boek je hier.

Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/symbolica

Heidi the Ride – Plopsaland

Ontdek in 2017 samen met je kleine schatten het nagelnieuwe ‘Heidiland’ in Plopsaland! Het kersverse themagebied staat helemaal in het teken van ‘Heidi’ en je waant je er meteen in haar gezellige Zwitserse bergdorpje. Kleine waaghalzen ontdekken de nieuwe houten achtbaan ‘Heidi the Ride’ terwijl de allerkleinsten genieten van een rustig ritje op de draaimolen. Wil je al dit leuks ook budgetvriendelijk houden? Ontdek dan snel onze beste ticketdeals!

Bron: https://www.plopsalanddepanne.be/nl/attractie/heidi-the-ride

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Thomas

Als beheerder van Pretparkdealz probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]