Nieuw in Toverland: Djinn

09/01/2016

Op 15 december 2015 werd in Toverland een nieuwe attractie geopend. Het gaat om een zweefmolen van de bouwer Wooddesign die de naam Djinn draagt. De attractie is gethematiseerd naar een Oosterse sfeer en wordt bewoond door vier geesten.

Djinn is de nieuwe zweefmolen van Toverland. Hij werd op 15 december 2015 geopend ter vervanging van de Sim Sa La Swing, de zweefmolen die voorheen op die locatie stond. De attractie is gelegen in het Land van Toos, vlakbij de ingang van het park. Djinn is gebouwd door de bouwer Wooddesign, die eerder al verschillende zweefmolens in pretparken zette.

Ook jongere kinderen kunnen mee een ritje maken in de nieuwe zweefmolen. De attractie heeft zowel één- als tweepersoonszitjes. Zo kunnen kinderen al vanaf 1.00 meter mee in Djinn.

De nieuwe attractie wordt bewoond door vier geesten, waarvan de namen door fans konden werden gekozen. Toverland nam de vier meest toepasselijke namen eruit: Dabir, Bubbah, Tovar en Alimah.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]