Nieuw in de Efteling: Pinokkio

02/04/2016

Dat de Efteling dit jaar een gloednieuw sprookje opende, was al geen verrassing meer. Sinds kort is in het Sprookjesbos het 29ste sprookje te vinden: Pinokkio. Het sprookje bevindt zich tussen de Rode Schoentjes en Roodkapje. De totale kosten bedroegen zo’n 2 miljoen euro. Het nieuwe sprookje bestaat uit drie verschillende scènes en is sinds kort geopend voor publiek.

Drie scènes

De eerste scène van het nieuwe sprookje bestaat uit de verlaten werkplaats van poppenmaker Geppetto. Via een raampje kan je binnen kijken in het piekfijn afgewerkte huisje, zowel langs de binnenkant als langs de buitenkant.

De volgende scène is de kleinste en bestaat uit een sluwe kat en vos. Beide dieren komen uit een ton en zijn op zoek naar Pinokkio.

Ten slotte ga je nog langs een grote vijver met een stinkende monstervis, die er best angstaanjagend uitziet. Uiteindelijk kan je hier ook Pinokkio vinden, die uit de mond van het grote monster verschijnt.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]