Nieuw in Avonturenpark Hellendoorn: Het Drakennest

21/05/2017

Vanaf dit jaar kan je in Avonturenpark Hellendoorn een nieuwe attractie vinden: Het Drakennest! Deze attractie neemt je mee voor een woeste rit tussen de draken.

Het Drakennest is de nieuwe attractie van Avonturenpark Hellendoorn. Sinds donderdag 13 april draait hij zijn rondjes in het park. Het is een attractie van het type Mega Disk’O, die uniek is in Nederland, en bestaat uit een grote schijf die als een schommel heen en weer slingert, terwijl hij ook nog eens draait.

Het Drakennest is het nest van draak Hellendra, een draak die uit is op goud, juwelen en andere kostbare voorwerpen. Ze vliegt steeds verder weg om blinkende bezittingen te stelen. De bewoners van Hellendoorn hebben echter een een machine gebouwd onder het nest van Hellendra, waardoor de eieren sneller uitkomen en de draak niet ver meer kan gaan vliegen.

Wij vinden deze investering alvast zeer geslaagd! Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan Het Drakennest?

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]