Momenteel niet beschikbaar

Attractiepark Toverland

Hoe dapper ben jij? Ontdek het in Toverland

Ga van een stoere achtbaan naar een spetterende wildwaterbaan of kom even tot rust op één van de vele terrasjes. Jong en oud worden betoverd in 6 werelden met ruim 35 attracties en shows.

Voor de echte waaghals zijn er spectaculaire achtbanen, waaronder Troy: de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. Midden in de prachtige groene Magische Vallei trotseer je het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. Daarna kun je lekker samen tot rust komen en genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest, waarin je door ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn vaart. Vergeet ook vooral niet om écht zelf te leren toveren in Port Laguna. De familie Magistralis leert je graag de fijne kneepjes van het vak.

Toverland is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Toverland is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het park heeft een eigen parkeerterrein waar je tegen betaling (€ 10,-) kunt parkeren.

Kom je met de auto?
Toets het adres van Toverland in in je navigatiesysteem of check de routebeschrijving naar het park.

Met het openbaar vervoer
Reis naar station Horst-Sevenum. Vanaf hier is er een directe busverbinding naar Toverland. Bekijk voorafgaand aan je reis 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Lees voor jouw uitje naar Toverland onderstaande zaken goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je meteen goed voorbereid.⁠

Mag ik mijn hond meenemen naar Toverland?
Nee, in Toverland zijn honden en andere huisdieren niet toegestaan. Wel wordt er een uitzondering gemaakt voor hulp- en blindengeleidehonden. Informeer bij het park naar de mogelijkheden.

Kan ik overnachten in Toverland?
Overnachten is in deze periode niet mogelijk

Kan ik een kinderfeestje vieren in Toverland?
Uiteraard is het mogelijk om je kinderfeestje te vieren in Toverland. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig mee en beleef samen magische avonturen. Wil je echt op je verjaardag zelf naar Toverland? Dat komt dan mooi uit, want de jarige mag gratis naar binnen! Kijk op de website van Toverland voor meer informatie.

Wat zijn de opties om iets te eten en drinken in Toverland?
Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om iets te eten en drinken in Toverland. Van vers bereide pizza’s tot frietjes met een hamburger: het kan hier allemaal. Neem plaats in een restaurant of rust lekker uit op het terras. Ook is het mogelijk om iets te eten/drinken te halen bij één van de vele horecapunten. Van suikerspinnen tot ijsjes: eet je buik maar vol!

Welke speeltuinen zijn er in Toverland?
In Toverland zijn er verschillende mogelijkheden om lekker buiten te spelen. De vele speeltuinen helpen hier zeker aan mee. Klim op een scheepswrak, speel met een waterkanon en ren door een Magische Vallei. Neem daarnaast ook zeker een kijkje in het overdekte gedeelte, want ook hier kun je lekker spelen.