Onze ervaringen in Sea Life Blankenberge

08/06/2016

Enkele weken geleden zakten we een keer af richting Blankenberge om een bezoekje te brengen aan het Sea Life. Een soort van onderwaterwereld waar je zowel binnen als buiten diverse diersoorten kan bewonderen.

Wonderwaterwereld

We begonnen ons dagje met het indoor gedeelte, waar eveneens de ingang ligt. Nadat je de kassa bent gepasseerd, kom je in het gebied ‘Zoetwater’ dat gevolgd wordt door ‘Amazonia’. Twee mooie gebieden waar je diverse soorten vissen kan bezichtigen. Als je daarna verder loopt door het overdekte deel, kom je nog meer vissen tegen, onder andere zeepaardjes, roggen en ook de zogenaamde ‘Discovery Area’, waar je onder andere zeedieren kan aanraken. Het laatste deel van onze indoor wandeling bestond uit een grote glazen tunnel, de ‘Ocean Tunnel’. Hierin kan je onder andere oog in oog staan met grote haaien. Ten slotte kom je uit in een kleine souvenirwinkel of kan je nog iets drinken in de cafétaria.

Daarna liepen we verder naar de buitenzone van Sea Life. Hier zagen we als eerst een grote tribune waar net een zeeleeuwenshow ging beginnen. Een leuke show met veel diversiteit die toch niet al te lang duurt. Buiten de zeeleeuwen waren er nog enkele andere verblijven te vinden, zoals die van de otters, pinguïns en schildpadden. Daarnaast bevinden zich er ook nog enkele speeltuigen voor de kinderen.

Conclusie

Sea Life Blankenberge is vrij klein, maar zeker eens een bezoekje waard. Het is erg netjes en overal is het mooi om naar de vissen of andere dieren te kijken. Ook jonge kinderen kunnen zich er prima vermaken.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Nathan

Pretparken zijn voor mij al vanaf ik klein was een echte passie, ik heb dan ook al veel pretparken bezocht in binnen- en buitenland. In oktober 2014 ben ik zelf een website gestart en ben tot nu de trotse beheerder van N8N Rides. Sinds juli 2015 werk ik ook mee aan Pretparkdealz om jullie op de hoogte te houden van de leukste nieuwtjes uit de pretparken!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]