5 tips voor dagjes uit in de lente

07/04/2017

Kijk je ogen uit onder water of krijg een adrenalinekick in de achtbaan. In deze 5 parken wordt jouw dagje uit gegarandeerd één groot avontuur. En extra leuk: als je meebiedt op VakantieVeilingen win je de entreekaarten voor de laagste prijs.

1. Walibi Holland

Durf jij in de snelste achtbanen met de vetste loopings? Dan is Walibi Holland in Biddinghuizen iets voor jou. Zoek je grenzen op in de achtbanen Lost Gravity, Goliath en Xpress. Maar ook als je het even rustig aan wilt doen, kan dat prima in dit park. Bekijk de veiling.

2. Dolfinarium

In het Dolfinarium in Harderwijk leer je de wereld onder water kennen. Moedig de dolfijnen aan bij hun coole stunts, zeg de zeeleeuwen gedag en raak een echte rog aan. Wist je dat dit park het grootste zeezoogdierenpark van Europa is? Bekijk de veiling.

3. Plopsaland de Panne

In Plopsaland de Panne in België vind je 50 attracties voor jong en oud(er). Nieuw dit seizoen is Heidiland met een spannende houten achtbaan en een draaimolen. Kabouter Plop, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten. Bekijk de veiling.

4. Ouwehands Dierenpark

Een dag in Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een dag vol avontuur. Ga op expeditie in het Berenbos, spot de ijsbeertweeling en wandel langs de orang-oetans. Zelf ontdekken hoe het is om door de bomen te zwieren? Er is een overdekte speeljungle! Bekijk de veiling.

5. Apenheul

In dit mooie park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen los. Voor je het weet zit er één op je schouder. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit in het Na-aaphuis of geniet van een frietje met uitzicht op het gorilla-eiland. Bekijk de veiling.

En, welke is jouw favoriet? Bij VakantieVeilingen vind je veilingen voor al deze parken en nog veel meer leuke dagjes uit. Bied op mee op tickets en ga op avontuur!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Blijf op de hoogte van de beste pretpark deals en ontvang alerts voor je favoriete parken.

Door Thomas

Als beheerder van Pretparkdealz probeer ik zoveel mogelijk deals met jullie te delen. Zo kan je steeds, mét korting, naar je favoriete pretparken vertrekken. Daarnaast schrijf ik af en toe over een nieuwtje van de pretparken. Veel plezier!

Ontvang de beste pretpark deals in je mailbox, schrijf nu in:

[copernica location="footer"]